• Gyeng?nl?t?knak
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2020. január 19. vasárnap, Sára, Márió napja    
Hallgatói információk > Hallgatói hírek

Archív hírek:

Hallgatói Információs Zsebkönyv
Megjelent a 2014/2015-ös tanév Hallgatói Információs Zsebkönyve, a Miskolci Egyetem tanévenként megjelenő ingyenes információs kiadványa, melyet ezúton szeretnénk figyelmedbe ajánlani.

Egyetemi színházbérlet
Ezúton szeretnélek tájékoztatni az „egyetemi színházbérlet” megrendelésének lehetőségéről, amelyet a Diák Iroda szervez.

Színházünnep
Nyílt színi örömjáték a színház előtt, körül, felett, valamint az épület falán! Zenészek, táncosok, komédiások, tragikák és rendezők!

Hallgatói felhívás
Tisztelt Hallgatók! Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Miskolci Egyetem Szenátusa a 2014. június 20. napján tartott ülésén 302/2014. sz. határozatával elfogadta az új Hallgatói Követelményrendszer szabályait. A szabályzat 2014. szeptember 1. napján lép hatályba, erre tekintettel 2014. augusztus 15. napjától tekinthető meg a Miskolci Egyetem honlapján.

Felkai András Ösztöndíj
A Felkai András Ösztöndíj célja, hogy a magyar gazdasági és pénzügyi szektor olyan szakemberekkel gazdagodjék, akiket Felkai Andráshoz hasonlóan pozitív beállítottság, hozzáértés és nemzetközi látókör jellemez. A díj e cél elérése érdekében fiatal magyar gazdasági szakemberek és végzős hallgatók posztgraduális tanulmányainak folytatásához nyújt pénzügyi támogatást.

Idén nyáron, Július 15.-20. között ismét óriási bulit ígér az EFOTT, ezúttal Miskolctapolcán!
Hosszú évek óta él a köztudatban, hogy Magyarország sok, külföldiek körében is nagyon népszerű fesztiválnak ad otthont, amikre hazánk minden részéről és a határon túlról is érkeznek az önfeledten bulizni vágyók. Az egyik legszerethetőbb, évről évre népszerűbb és folyamatosan megújuló nyári fesztivál az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója.

Prof. Dr. Takács Gábor és Gajda Mihály végzős olajmérnök hallgató előadása az USA-ban
Az ezévben 61-dik alkalommal megrendezett Southwestern Petroleum Short Course konferencián (Lubbock, Texas) az Olajmérnöki tanszékről dr. Takács Gábor professzor és Gajda Mihály, az “MS in Petroleum Engineering” program végzős hallgatója vett részt a Miskolci Egyetemről. Közös előadásuk címe “The Ultimate Sucker-Rod String Design Procedure” volt, amelyben a rudazatos mélyszivattyús termelőberendezések rudazatának mechanikai méretezésére kidolgozott újszerű módszerüket ismertették.

Rajz-, fotó- és családi pályázat a környezettudatos, közösségbarát közlekedés jegyében
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Vidékfejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén is közös kreatív pályázatot hirdet az Európai Mobilitási Hét alkalmából. A pályázat témája megegyezik a szeptember 16-22 között Európa-szerte megvalósuló közlekedési- környezetvédelmi rendezvénysorozat szlogenjével: „A mi utcánk, a mi jövőnk!”

Fotópályázat
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, a Rosvig Kft. és az Inform Média Kft. Internetes Hírportáljának (boon.hu) támogatásával KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDET AZ ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI ÉS AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓ KÖZÉPISKOLÁSAI, VALAMINT A FELSŐFOKÚ OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK HALLGATÓI RÉSZÉRE.

„Harsányi István-díj” 2014. évi pályázati kiírás
A hazai menedzserképzés elősegítése, ill. a menedzsment ismeretek elsajátítása céljából, magánkezdeményezés alapján 1991-ben életre hívott, a Magyar Innovációs Szövetség által gesztorált és az SZVT Kutatási és Fejlesztési Központ által támogatott közhasznú Manager Képzés Alapítvány, elsősorban a gazdasági, a műszaki és a természet-tudományi felsőfokú intézményekben graduális és posztgraduális, valamint a PhD-képzés keretében tanuló hallgatók menedzsment ismereteinek bővítését, gyakorlatban történő alkalmazását hivatott elősegíteni.

DVTK szurkolói ankét
A Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata és DVTK sportcsalád között együttműködési megállapodás aláírására kerül sor. Ennek az ünnepélyes alkalomnak keretében szurkolói ankét kerül megtartásra ahol találkozhattok a DVTK futballistáival, valamint a kosaras hölgyekkel. Lehetőség lesz kérdések feltételére Demkó Norbert moderálásában, a fórum végén pedig közös fotókat lehet készíteni a sportolókkal.

Téthelyzetben – csúcsformában
Kreatív önismereti tréning a belső erőforrások mozgósítására 2014. április 24. csütörtök 14.00-19.00

Multipoly
A PricewaterhouseCoopers multinacionális könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat idén is elindította Multipoly elnevezésű virtuális gyakornoki programját. A www.multipoly.hu címen elérhető játék egy hete indult el, de máris több százan élnek a lehetőséggel és kapcsolódnak be a virtuális valóságba. A tét nagy: két főre szóló amerikai utazást és Apple termékeket lehet nyerni.

Diplomamentő
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, akik sikeres államvizsgájukat követően a diplomájukat nyelvvizsga hiánya miatt nem szerezték meg, hogy a Kormány által támogatott Diplomamentő Programra való regisztrációt március 13-án megnyitottuk.

Miskolci Egyetemi Állásbörze
2014. április 2-án (szerda) 10-16 óráig a Miskolci Egyetem díszaulájában és előcsarnokában huszadik alkalommal rendezzük meg a Miskolci Egyetemi Állásbörzét.

A Magyar Honvédség önkéntes tartalékos katonája lehetsz
Felsőfokú tanulmányaid folytatása mellett, majd azt követően is a Magyar Honvédség önkéntes tartalékos katonája lehetsz.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 .. > »FOUCAULT-INGA
tovább az élõképhez

ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK

Tovább>>

Új esemény felvitele>>

Legfrissebb állásajánlatok
az Alumni Portálon

Még több>>

Postai cím: 3515 Miskolc-Egyetemváros * Központi telefon: (36) 46 565-111 * Webmester: w3admin@uni-miskolc.hu
Copyright © 2003-2020 ME Számítóközpont
Designed by COMTRANS