• Gyeng?nl?t?knak
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2020. január 19. vasárnap, Sára, Márió napja    

Archív hírek:

A Minőségbiztosítási Iroda hírei
Környezetbarát iroda program indulása – 2010. október 11. A környezetbarát működéssel járó megtakarítási lehetőségek, a fenntartható fejlődés felé elmozdulás érdekében megkezdődnek a „Környezetbarát Iroda Program” operatív lépései, melynek első eleme az önértékelési program beindítása az intézetek részvételével. Mindezek a Minőségbiztosítási Iroda által elkészített kérdőívek és tesztanyagok segítségével valósul meg.

Minőségügyi referens képzés a Miskolci Egyetem
A 2008. évi Felsőoktatási Minőségi Díj elnyerésével a Miskolci Egyetem referenciahelyként működik az elkövetkezendő időben.

A Miskolci Egyetem nyerte a Felsőoktatási Minőségi Díjat 2008-ban
Az intézményi akkreditáció sikeres lezárása után a Miskolci Egyetem pályázott a Felsőoktatási Minőségi Díj 2008 pályázatra.

Hogyan fejlesszük az oktatás minőségét és hatékonyságát
A Miskolci Egyetemet Kerekesné Bozsó Beatrix és Marciniak Róbert (Minőségbiztosítási Iroda ) képviselte a „Hogyan fejlesszük az oktatás minőségét és hatékonyságát„ című szemináriumon, mely 2007. október 25-én a Finn Nagykövetségen került megrendezésre.

Minőségfejlesztés a felsőoktatásban roadshow
A felsőoktatás és a közoktatás minőségfejlesztésével foglalkozó szakemberek találkoztak 2007. november 12-én a Miskolci Egyetemen, ahol a Minőségbiztosítási Iroda is képviseltette magát Kerekesné Bozsó Beatrix személyében.

Első alkalommal adták át a Felsőoktatási Minőségi Díjat
A több kategóriában, első ízben odaítélt díjjal azon intézmények, intézményi részlegek munkáját ismerik el, amelyek eredményesen alkalmazzák a minőségirányítási rendszert.


1FOUCAULT-INGA
tovább az élõképhez

ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK

Tovább>>

Új esemény felvitele>>

Legfrissebb állásajánlatok
az Alumni Portálon

Még több>>

Postai cím: 3515 Miskolc-Egyetemváros * Központi telefon: (36) 46 565-111 * Webmester: w3admin@uni-miskolc.hu
Copyright © 2003-2020 ME Számítóközpont
Designed by COMTRANS